Facebook

Ja vad skall de hitta på för nytt för att bli ännu större. Jag talar om Facebook som har infört något nytt som de kallar för ”Timeline (tidslinjen)” (DN). Dvs folks utvikningar kommer ikronologisk ordning. Jaha.

Jag kan förstå att kändisar kan bli rekommenderade att skaffa både Facebook och Twitter i sina kändisnamn, för då riskerar de inte att någon annan ”lustigkurre” gör det och falskskriver skit och dynga i kändisars namn. Men annars fattar jag inte varför vanliga människor viker ut sig på det viset som en del gör.

Och ”vänner”, vad sjuttan då för vänner. Ordet vänner har totalt mist sin betydelse mht Facebook, konstigt att de inte ändrar namnet, men de kör bara på. Twitters ”följare” är det som ordet anger, medan de där supermångtusentals ”vännerna” som en del facebookare har, är ju rena löjan att kalla ”vänner”.

Alla har dock inte fallit för Facebook, se t ex Rapport från Svedala som jag instämmer med.

Tillägg 16 dec: SvD har en notis idag om att Säpo fått falskt Tvitterkonto, så för alla sorters kändisar är det tydligen, som sagt, bäst att få sig konton på populära ställen – innan någon annan falskar sig till det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s