Tidtabeller i mobilen

Jo det är säkert bra med lättillgängliga tidtabeller i datorn och/eller i mobilen, se DN. Men bara det inte blir så att folk måste ha dator eller pekmobil för att ö h t kunna se en tidtabell. Det är faktiskt inte alla som har pekmobil eller dator, alla är inte internetfrälsta och det är väl ännu tillåtet att inte ha dessa prylar. Men vem vet vad som kommer.

Och det behöver inte bara vara äldre som vägrar att stiga på internetracet, det finns unga också som inte är intresserade av dator osv.

Pekmobiler och datorer är en utgift också och det kan bli jättedyrt om det krånglar och det inte finns någon släkt eller bekant som kan fixa det utan kostnad. Men de som har tonsvis med bekanta och släkt som fixar datorer, mobiler mm,  bekymrar sig väl inte om hur det kan vara för de som inte kan få gratis hjälp, utan de som är välförsedda med hjälp står väl bara och hejar på ”teknikens framsteg” och hurrar.

Visst finns t ex bibliotek där de som inte har dator själv kan få låna. Fast jag vet inte hur många som köar där för att uppdater sitt Face-book-sladder eller som bara snurfar runt bara för att snurfa, det kan kanske bli problematiskt att köa för att få sig en kik på tidtabeller då. Men än har det inte gått så långt och någon ”förnuftig jäkel”  kollar kanske  så att inte folk blir hänvisade enbart till nätet för info.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s