Internethot

Jamen så var vi där igen för vilken gång i ordningen går inte att hålla räkning på, dvs ”Var femte yngre person, 18—34 år, har utsatts for hot och kränkningar via sociala medier.”  (DN) Och raddan om kränkande och hotande kommentarer finns klart med.

Det är alltså ingen ännu som fattat det här med att kommentarer faktiskt kan stängas av!

(Ironi, ja)

Det finns väl en hel del typ skyddade verkstäder på nätet redan och om så inte är fallet, så kan väl de som upplever nätet så förfärligt hemskt, men som ändå skall skriva där (och i vissa fall själv sticka ut huvudet), sätta igång och starta några, för där kan det ju vara enbart gulligt och sött om det nu är det man är ute efter. 

Jag läste en gång på ett forum av ett manligt namn en fråga: Om man hade mycket blommor och änglar på sin sida, får man knulla mer då? ………  Jaha …. flin!

Annonser

3 kommentarer »

  1. Best black ballet flats

    Internethot | getsar

  2. bitcoin to dollars

    Internethot | getsar

  3. Tommy von Bulldog said

    Återskapa vanligt folkvett hos människor, människor som hotar och förtalar via internet går ju att spåra, en bot på 10-20.000 kr per gång är ju en bra inkomst för staten då ju, lägg mer resurser på FRA så nötterna kan förföljas dygnet runt. Låt heller inte ungarna itta vid fördummande spel och annan skit hela dagarna. Låt ungdomar bli kreativa och se till att dom gör något vettigt. Ungdomen blir dumma i huvudet och samhället blir elektroniskt styrt om 100 år finns det bara hjärndöda idioter i världen med en inbyggd mobiltelefon och dataspel i skallen. Att människor hotar och mobbar via nätet är ju faktiskt beviset för att vi blivit DUMMA I HUVUDET

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s